Öne Çıkan Hizmetlerimiz

image image

Kurumsal hizmetler periyodik bakım anlaşmaları, sunucu çözümler, exchange hizmetleri… Kurumlara yönelik anlaşma süresince periyodik olarak teknik servisimizde, müşteri yerinde veya uzaktan yardım şeklinde çözülmesi garantisini verdiğimiz servis hizmetimizdir.

01
image image

İşletmenin üretim, finansman ve lojistik gibi hayati fonksiyonlarınızı yönetebilmek, müşterileriniz ve çalışanlarınız arasında kesintisiz iletişim kurarak verimliliği artırmak için doğru sunucu, veri depolama ve network altyapısına sahip olmalısınız. Veri merkezlerine yerleştirilen yeni nesil sunucular, artık aynı ve hatta daha küçük alanlar içerisinde daha performanslı ve daha az enerji tüketen çözümler üretiyor.

04
image image

Network alanında, Altyapı Tasarlanması ve Oluşturulması, Güvenlik Analizi, Güvenlik Cihazlarının Kurulumu, Uzak Lokasyonlar Arasında Network Bağlantılarının Kurulması, Yedekli Network Altyapılarının oluşturulması, Yapısal Kablolama gibi hizmetler vermekteyiz.

02
image image

Ağ güvenliği , bir bilgisayar ağının ve ağdan erişilebilen kaynakların yetkisiz erişimini, kötüye kullanımını , değiştirilmesini veya reddini önlemek ve izlemek için benimsenen politika ve uygulamalardan oluşur .

05
image image

Güvenlik kamera sistemleri; birçok farklı ortamda kullanılan, genellikle video ve bazen ses kaydı yapabilen, olayları izlemek, kaydetmek ve izlemek için kullanılan sistemlerdir. Evlerden iş yerlerine, kamusal alanlardan endüstriyel tesislere kadar çeşitli yerlerde yaygın olarak kullanılırlar.

03
image image

Lisanslama modelleri karışık olmasına rağmen tercih edilen sistemdir. Özellikle firmaların kendilerine hangi lisanslama modellerinin uygun olduğunu anlamaları uzun sürebiliyor. Konumuza geçmeden önce lisans kelimesi hakkında bilgi edinelim. Lisans; yazılımların yasal kullanım haklarının belirlenmesi için alınan hakların sahip çıkmasını sağlayan sistemdir. Lisanslar belirlenen süre için belirlenen ücret şeklinde aylık ücret ya da tek seferlik ödeme seçeneği ile kullanıcıya sunulabilmektedir.

06
Hakkımızda

İşinizin Başarısını Teknolojiyle Artırıyoruz

Kurulduğu günden itibaren istikrarlı bir şekilde büyüyen işletmemiz birçok firma ve kuruluşa teknolojik danışmanlık ve ürün temini yapmaktadır.
image

İş Geliştirme Sürecimiz - Müşterilerimiz İçin Nasıl Çalışıyoruz?

1

Keşif

İşletme keşfi, mevcut durumunuzun analizi ve gelişim fırsatlarının belirlenmesi için yapılan bir süreçtir. Bu aşamada, işletmenizin güçlü ve zayıf yönleri değerlendirilir, pazar araştırması yapılır ve hedef kitleye yönelik veriler incelenir.

3

Uygulama

İşletmenizin stratejisinin uygulanması,, planlama aşamasında belirlenen adımların gerçek hayata geçirilmesidir. bu aşamada planladığımız stratejiler pratiğe dökülür, iş süreçleri başlatılır ve hedeflerinize doğru ilerleme sağlanır.

2

Planlama

Planlama, belirlenen hedeflere ulaşmak için izlenecek adımların planlanması ve stratejilerin oluşturulmasıdır. Bu aşamada, hedefleriniz belirlenir, kaynaklar tahsis edilir ve işletmenizin uzun vadeli vizyonuna uygun stratejiler geliştirilir.

4

Teslim Etme

Son aşama, işletmenizin belirlenen hedeflerine ulaşmasını sağlamak ve başarıyı kutlamaktır. İş süreçleri tamamlanır, sonuçlar değerlendirilir ve gerektiğinde düzeltmeler yapılır. Son olarak ilgili paydaşlara sonuçlar sunulur

Çözüm Ortaklarımız